Єдність у розмаїтті

«ДЖЕРЕЛА ТОЛЕРАНТНОСТІ» (МОЛОДША ЗМІНА)

КонҐрес національних громад України за підтримки Освітнього центру «Простір толерантності» оголошує конкурс для дітей 8–12 років для участі у Міжнародному  міжнаціональному дитячому таборі «Джерела толерантності» (молодша зміна)

 

 

Місце проведення табору


Пансіонат «Славський», 82660, Львівська область, Сколівський р-н, смт. Славське, вул. Устияновича, 35.

Дати проведення табору: з 20 по 31 липня 2016 року

Від’їзд із Києва до табору: 19 липня 2016 року. Приїзд із табору до м. Київ: 01 серпня 2016 року

Діти відпочиватимуть у Карпатах – неповторному краї водоспадів, полонин, річок і плаїв. Дихатимуть унікальним гірським повітрям та оздоровляться.

Проживання і харчування

Діти проживатимуть по 4 особи у номері з усіма зручностями. Організовано п’ятиразове харчування: сніданок, обід і вечеря проводяться в ресторані комплексу. У щоденному раціоні дітей: м’ясо, овочі, фрукти та солодощі. Можливе вегетаріанське меню.

На мальовничій території пансіонату «Славський» є басейн, кінотеатр, інтернет.

Програма табору

Табір «Джерела толерантності» працює за унікальною авторською методикою занурення в національні культури.

Відпочиваючи разом, діти навчатимуться взаємодіяти у міжкультурному середовищі, розвиватимуть критичне мислення, творчі здібності, лідерські якості, стануть впевненішими у собі, з гідністю представлятимуть культуру свого народу та збагатяться знаннями про інші національні спільноти України.

«Джерела толерантності» – це місце, де створено атмосферу дружності та безпеки, в якій Ваша дитина може знайти нових друзів.

Усі наші заняття інтерактивні та креативні. Проводитимуться веселі спортивні ігри та змагання. З дітьми працюватиме майстер бойового мистецтва японського фехтування на бамбукових мечах кендо.

Діти зможуть себе проявити у десяти майстернях за інтересами (художня і театральна майстерні, психологія, танці, співи, логіка, кіноклуб, кендо, прогулянки в горах, перша медична допомога тощо), під час щоденних вечірніх заходів, квестів, конкурсів, вікторин, «живих бібліотек», концертів, флеш-мобів, презентацій своїх національних культур та фестивалю культур на гала-вечері у таборі.

З групою 18–20 дітей працюють три кваліфіковані вихователі, які пройшли спеціальну підготовку на семінарах. З дітьми також працюватимуть психолог, хореограф, вокаліст, керівник спортивної програми, діджей, фотограф. За медичною допомогою можна звернутися до нашого штатного лікаря.

Серед наших педагогів є чоловіки та жінки. Ми заохочуємо участь чоловіків у вихованні дітей.

Безпека

Для нас надзвичайно важливою є безпека дітей. У таборі постійно знаходиться лікар, територія табору охороняється. Це гарантує відсутність сторонніх на території табору. Батьки можуть бути впевнені в тому, що діти не залишать територію самовільно. Такий підхід дозволяє забезпечити безпеку взаємодії однолітків. Діти перебувають цілодобово під наглядом досвідчених вихователів, які пройшли спеціальний інструктаж щодо запобігання можливих подій, пов’язаних з активним відпочинком.

Оплата

Ми любимо працювати з дітьми та робимо це професійно.

Для нас важливо надавати можливість участі у розвиваючій програмі нашого табору різним дітям.  І також важливим є проведення табору у комфортних умовах.

Тому цього року є два варіанти оплати:

1) 9200 грн. – повна вартість перебування дитини у таборі: проживання та харчування, програма, педагогічний супровід і медичний догляд. Сплачуючи повну вартість, Ви одразу отримуєте місце в таборі, поза конкурсом.

Оплата до 10 травня – 6500 грн.

Оплата з 11 травня – до 25 червня – 9200 грн.

2) Участь у конкурсі (65% участі дитини оплачують спонсори, 35% – батьки. Також є можливість індивідуальних знижок для дітей зі звільнених міст, дітей, чиї батьки-учасники АТО, дітей-переселенців.)

Вартість за конкурсом: 3300 грн.

Пріоритет за умови якісної конкурсної роботи цього року буде надано дітям, які вперше їдуть до «Джерел толерантності» та дітям зі звільнених міст.

Діти-випускники табору можуть брати участь у заходах Клубів толерантності впродовж року.

Програма табору проводиться з 2002 року та отримала високу оцінку дітей, батьків та фахівців з України, Молдови, Грузії, Ізраїлю, Німеччини та США.

Щоб взяти участь у таборі потрібно пройти наступні кроки:

Крок 1. Заповнити реєстраційну анкету на сайті. ВАЖЛИВО! Напиши свій емейл і контактні телефони (щоб ми могли зв’язатися!). Не забудь вказати «молодша зміна».

Крок 2. Якщо Твої батьки можуть сплатити повну суму путівки, то це можна зробити, повідомивши координаторів набору в табір за електронною адресою: tabirdt2016@gmail.com, вказавши у темі листа «ДТ-2016 молодша».

Оплата до 10 травня – 6500 грн.

Оплата з 11 травня – до 25 червня – 9200 грн.

Крок 2.1. Якщо Тобі потрібна знижка, Ти можеш взяти участь у конкурсі та виконати конкурсну роботу до 26 травня (див. умови конкурсу на сайті «Простору толерантності» (молодша зміна))

Діти, чиї конкурсні роботи будуть відібрані для участі в таборі, отримають лист від нас на електронну адресу 30-го травня 2016 року.

Після підтвердження участі, просимо батьків перерахувати благодійний внесок на проведення табору у розмірі 3300 грн. на р/р Конґресу національних громад України до 05.06.2016.

У внесок входить 35% від вартості проживання та харчування, програми, медичне страхування.

Також є можливість індивідуальних знижок для дітей зі звільнених міст, дітей, чиї батьки-учасники АТО, дітей-переселенців.

Крок 3. Проїзд до місця проведення за рахунок батьків чи громади. Ми організуємо супровід дітей в табір з Києва і Львова.

Якщо Ваша дитина їде з Києва, вартість проїзду у плацкартному вагоні, групової броні та супроводу – 500 грн., відтак сума оплати за проїзд і путівку становитиме 3800 грн.

Довідки за телефонами: (044) 4259758, 067-233-87-63

Альфія, Андрій з 11.00 до 19.00 в робочі дні.

Електронна адреса: tabirdt2016@gmail.com

 

Умови конкурсу

для участі у Міжнародному міжнаціональному дитячому таборі «Джерела толерантності» у 2016 році (молодша зміна, діти з 8 до 12 років).

 

Шановний учасник та шановна учасниця конкурсу!

Ми впевнені, що ти дуже талановита та цікава особистість, тому тобі буде не складно самостійно виконати завдання для участі в конкурсі.

Ми пропонуємо тобі на вибір декілька варіантів завдань. Ти можеш виконати одне з них,  але якщо ти виконаєш усі – на тебе чекатиме особливий сюрприз!

Завдання 1. Покажи нам, який / яка ти художник / художниця або ілюстратор / ілюстраторка. Для цього прочитай цікаву казку чи оповідання, подивись мультфільм або художній фільм про дружбу та повагу до іншого та намалюй до змісту прочитаного чи побаченого ілюстрації або комікс та надійшли на нашу електронну адресу. Оригінал роботи не забудь взяти до табору!

Завдання 2. Покажи нам, який / яка ти цікавий / цікава письменник / письменниця. Для цього самостійно напиши цікаву історію про звичаї та традиції, які зберігаються у твоїй родині й твоїй національній громаді. Виконану роботу можна надрукувати на комп’ютері або написати та сфотографувати й надіслати на нашу електронну адресу.

Завдання 3. Покажи нам, як ти добре граєш на музичних інструментах та який ти чудовий / чудова музикант. Для цього зіграй на своєму музичному інструменті музичний твір із репертуару свого народу та попроси своїх близьких записати твій виступ на відео.

Завдання 4. Покажи нам, який /яка ти чудовий /чудова співак /співачка. Для цього заспівай улюблену пісню свого народу та попроси своїх близьких записати твій виступ на відео.

Завдання 5. Покажи нам, який / яка ти чудовий / чудова танцюрист / танцюристка. Для цього станцюй улюблений танок свого народу та попроси своїх близьких записати твій виступ на відео.

 

Не забудь підписати виконані роботи, вказавши своє ім’я, прізвище та скільки тобі років.

Усі роботи / записи відправ на електронну адресу табору:  tabirdt2016@gmail.com

Також будемо вдячні, якщо ти зробиш помітку «Молодша зміна».

 

Чекатимемо насолодитися твоєю творчістю!

 

Програма табору, відео та фото з попередніх років на сайті http://www.tolerspace.org.ua/ua/camp

Мирослав МАРИНОВИЧ
Иосиф ЗИСЕЛЬС
Вячеслав ЛИХАЧЕВ
Олег РОСТОВЦЕВ
Віталій НАХМАНОВИЧ
Микола КНЯЖИЦЬКИЙ
Володимир КУЛИК
Виталий ПОРТНИКОВ
Олег РОСТОВЦЕВ