Єдність у розмаїтті
Олександр ДРАБІНКО (архієпископ УПЦ МП Александр)
Війна стала страшним одкровенням для України. Відомо, що на самому початку збройного протистояння у більшості бійців українських військових частин, розташованих у Криму, існувало психологічне табу.
Президент України Петро Порошенко призначив Мустафу Джемілєва уповноваженим президента у справах кримськотатарського народу.
Сергій ЖАДАН
Виявляється, в них усе за планом – якісь свої ігри, якісь свої домовленості. Перечекають війну, підуть на вибори. Знайдуть нову назву для своєї політичної сили, висунуть нового лідера, підберуть правильні гасла, зіграють на ситуації. Головне – сподобатись виборцю.
Вячеслав ЛИХАЧЕВ
Информационное противостояние – важнейшая часть «гибридной» войны, которую ведет против нас Россия. Как бы пафосно это ни звучало, эффективное оружие в этом противостоянии только одно.
Наталія БАКУЛІНА, директор табору, кандидат педагогічних наук
З 11 по 24 липня 2014 року міжнаціональний міжнародний дитячий табір «Джерела толерантності» відкрив свої двері для дітей та підлітків з усіх куточків України. До участі у проекті залучилися діти різних національностей та конфесій
Семен ГЛУЗМАН
Не знаю, как вы, а я все ощутимее чувствую запах. Густой, неприятный, гнилостный. Запах конца СССР.
Сегодня очевидно, что Крым забирать Кремль решил задолго до свержения в Киеве дружественного России Януковича.
Віталій Нахманович, історик, м. Київ
Пане президенте, Я не знаю, як Ви прийшли до влади і що сталося з Вашим попередником. Чи втік він з країни, чи вбитий під час заколоту або сидить у в’язниці в очікуванні суду.
Лев ШЛОСБЕРГ
Российское государство пытается скрыть, что оно посылает своих сыновей на войну, как они погибают и где проходят похороны.
Євгенія НАВРОЦЬКА
2 серпня 1944 року сталася подія, яка чорною плямою лягла в хронологію історії ромського народу.
Мирослав МАРИНОВИЧ
Иосиф ЗИСЕЛЬС
Вячеслав ЛИХАЧЕВ
Олег РОСТОВЦЕВ
Віталій НАХМАНОВИЧ
Микола КНЯЖИЦЬКИЙ
Володимир КУЛИК
Виталий ПОРТНИКОВ
Олег РОСТОВЦЕВ